undefined

به گزارش معاونت پژوهشی دانشگاه سوره_ کلیه پژوهشگران و علاقه مندان برای شرکت در همایش ملی تئاتر مسئولیت پذیر می توانند حداکثر تا ۲۵ بهمن سال جاری نسبت به ثبت نام و ارسال مقالات خود اقدام کنند.

اولین همایش ملی تئاتر مسئولیت پذیر در راستای تحقق یکی از اهداف برنامه سوم دانشگاه تهران در حوزه اخلاق حرفه ای و ترویج مسئولیت پذیری اجتماعی در چهار محور ذیل برگزار خواهد شد:

- رهیافت ها و الگو ها در تئاتر مسئولیت پذیر

- ترویج اخلاق حرفه ای در نظام تولید و عرضه هنر های نمایشی

- نقش آموزش در مسئولیت پذیری کنشگران تئاتر ایران

- سیاستگذاری فرهنگی و نقش آن در نهادینه سازی اخلاق و مسئولیت پذیری در تئاتر ایران

گفتنی است این همایش دارای نمایه سازی اختصاصی ISC است.

در این راستا متقاضیان و علاقه مندان به شرکت در این برنامه پژوهشی می توانند با مراجعه به سامانه این همایش به آدرس ncrt.ut.ac.ir ضمن کسب اطلاعات بیشتر و آگاهی از شرایط، نسبت به ثبت نام و ارسال مقالات علمی- پژوهشی خود حداکثر تا ۲۵ بهمن ماه سال جاری اقدام کنند.

کلمات کلیدی: تمدید مهلت ارسال مقالات، ولین همایش ملی «تئاتر مسئولیت پذیر»،دانشگاه تهران