Untitled.png

معاونت پژوهشی دانشگاه سوره_ نخستین جلسه دوره دوم،کارگاه روش های پیشرفته پژوهش، ویژه اعضای هیات علمی دانشگاه سوره با تدریس علیرضا آقا یوسفی و حضور اعضای هیات علمی به همت معاونت پژوهشی دانشگاه سوره و با همکاری دانشکده هنر، عصر امروز(یکشنبه)  برگزار شد.

علیرضا آقایوسفی در ابتدای جلسه، به مقدمه ای درباره پژوهش پرداخت و نیز به اهمیت پژوهش در نظام آموزشی به خصوص در مدارس و دانشگاه ها اشاره کرد.

در ادامه، با اشاره به این امر که ایجاد ابهام در ذهن افراد  به فعال شدن ذهن آنها کمک می کند و ساختارهای ذهنی را نیز بهم می ریزد و سبب می شود تا افراد به تفکر و پژوهش روی آورند.

*در  پایان جلسه نیز، استادان پرسش های خود را در این رابطه مطرح کردند.

جهت مشاهده نخستین جلسه دوره دوم کارگاه روش های پیشرفته پژوهش، ویژه اعضای هیات علمی دانشگاه سوره وارد لینک زیر شوید:

کلمات کلیدی: نخستین جلسه دوره دوم،کارگاه روش های پیشرفته پژوهش، ویژه اعضای هیات علمی، دانشگاه سوره، با تدریس علیرضا آقا یوسفی