معاونت پژوهشی دانشگاه سوره_ دومین همایش «از مدارس نوین تا دانشگاه در ایران» از سوی مؤسسه مطالعات فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، دوازدهم اسفندماه سال جاری برگزار می شود.

محورهای این همایش نیز عبارت است از: آموزش نوین در جهان بحران زده پس از جنگ جهانی دوم و بازتاب آن در ایران، از آموزش متمرکز تا گریز از مرکز، اندیشه چپ و آموزش اعتراضی در ایران، احیای راست گرائی مذهبی در ایران، از ملی گرائی متمرکز تا ملی گرائی لیبرال، به سوی توسعه لیبرال در آموزش عمومی و عالی، دانشگاه های جدید و دولت های سیاسی کوتاه مدت.

طبق اعلام روابط عمومی وزارت علوم، دبیر دومین همایش «از مدارس نوین تا دانشگاه در ایران»، آخرین مهلت دریافت چکیده تفصیلی مقالات (شامل دو تا سه هزار کلمه با ذکر منابع) را ۳۰ آذرماه سال جاری اعلام و خاطر نشان کرد علاقه مندان می توانند برای کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام به سایت مؤسسه به نشانی www.iscs.ac.ir مراجعه کنند.

کلمات کلیدی: دومین همایش «از مدارس نوین تا دانشگاه در ایران»،مؤسسه مطالعات فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری،12 اسفندماه