undefined

به گزارش معاونت پژوهشی دانشگاه سوره_دومین جلسه کارگاه توانمند سازی روش تحقیق و مقاله نویسی علمی در هنر ویژه دانشجویان کارشناسی ارشد رشته های سینما، ادبیات نمایشی و انیمیشن دانشکده هنر دانشگاه سوره با تدریس سعید اسدی  و حضور کاظم نظری رئیس دانشکده هنر دانشگاه سوره، یوسف خجیر معاون پژوهشی دانشگاه سوره و جمعی از دانشجویان علاقه مند در رشته های سینما،ادبیات نمایشی و انیمیشن عصر امروز ( پنجشنبه) برگزار شد.

در این جلسه، سعید اسدی در ابتدا به بحث گزارش های پژوهشی پرداخت و در ادامه نیز با بیان اینکه پژوهش های کمی در هنر از جایگاه بالایی برخوردار نیستند، خصوصیات و اهمیت پژوهش کمی در هنر را توضیح داد.

*در پایان نیز دانشجویان سوالات خود را در این رابطه مطرح کردند.

کلمات کلیدی: دومین جلسه کارگاه توانمند سازی روش تحقیق و مقاله نویسی علمی در هنر،رشته های سینما، ادبیات نمایشی و انیمیشن،دانشگاه سوره