به گزارش روابط عمومی دانشگاه سوره، دفتر امور دانشجویی معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه، طی اطلاعیه ای، از دانشجویان ورودی جدید متقاضی وام خواست که تا تاریخ 99/09/13 نسبت به ثبت تقاضای وام خود در پرتال دانشجویی، طبق روش های ذیل اقدام کنند:

۱- مراجعه به سایت bp.swf.ir (لازم به ذکر است تنها از مرورگر Mozilla Firefox امکان پذیر است)
۲- از طریق گزینه تشکیل پرونده اقدام به ثبت اطلاعات کنند. بعد از ۲۴ ساعت دانشجو موظف به ورود به سامانه و بررسی پرونده خود است؛ در صورت تأیید اطلاعات دانشجو، از بخش ورود به پرتال وارد شده و از طریق گزینه درخواست وام، درخواست خود را ثبت کنند و سند تعهد محضری را در صورت تداوم دورکاری اسکن کرده و به آدرس ایمیل a_sara_p@yahoo.com  ارسال کنند و در صورت باز بودن دانشگاه، اصل سند را تحویل واحد امور دانشجویی دهند؛ ۲۴ ساعت بعد، از طریق پورتال دانشجویی، از ثبت اطلاعات خود اطمینان حاصل کنند.
۳-دانشجویانی که برای تمدید وام اقدام می کنند، از طریق گزینه ورود به پورتال، وارد شده و از طریق گزینه درخواست وام تقاضای خود را ثبت کنند و ۲۴ ساعت بعد، از همین طریق از ثبت اطلاعات خود اطمینان حاصل کنند.(مقطع کارشناسی 10.000.000  ریال، مقطع کارشناسی ارشد 20.000.000 ریال)
لازم به ذکر است فرم سند تعهد بر روی سایت قرار گرفته است که با مدارک درج شده در انتهای فرم باید به دفتر اسناد رسمی مراجعه و پس از ثبت و دریافت تعهد محضری در صورت باز بودن دانشگاه آن را به امور دانشجویی ارائه و در صورت تداوم دورکاری فرم تعهد محضری را اسکن کرده و به آدرس ایمیل a_sara_p@yahoo.com ارسال کنند.
تلفن تماس دانشگاه ۶۶۳۷۸۹۴۵  در صورت تداوم دورکاری ٠۹٠۳۲۵۶۴۷۹٠

کلمات کلیدی: دانشجویان، ورودی جدید، متقاضی وام شهریه، نیمسال اول 1400-1399، دفتر امور دانشجویی، معاونت دانشجویی و فرهنگی، دانشگاه سوره