به گزارش روابط عمومی دانشگاه سوره، به همت معاونت پژوهشی دانشگاه و با همکاری دانشکده هنر، چهارمین جلسه نقد کتاب سوره، روز دوشنبه 19 آبان ماه به صورت مجازی برگزار می شود.
در این برنامه، کتاب « عکاسی مکتب دوسلدورف » نوشته صالحه خوانساری و با حضور فرشاد عسگری کیا (منتقد و عضو هیات علمی دانشگاه سوره) با میزبانی رامتین شهبازی از ساعت 18:00 تا 20:00  به بوته نقد گذاشته خواهد شد. صالحه خوانساری کارشناسی ارشد عکاسی از دانشگاه هنر است و هم اکنون به عنوان پژوهشگر و مدرس دانشگاه مشغول به کار است.
وی تاکنون در چندین نمایشگاه انفرادی و گروهی در کشورهای ایران و آلمان نمایشگاه هایی را برگزار کرده است.
دانشگاه  سوره با هدف آشنا سازی دانشجویان و علاقه مندان به آثار علمی در حوزه هنر و در راستای رسالات آموزشی و پژوهشی خود این سلسله برنامه را تدارک دیده است. به همین منظور عموم علاقه مندان به صورت آزاد می توانند روز دوشنبه 19 آبان ماه ساعت 18:00 با مراجعه به سایت دانشگاه سوره به آدرس www.soore.ac.ir  با انتخاب اعلان افقی این نشست به شکل مستقیم وارد صفحه برگزاری برنامه شوند.

کلمات کلیدی: نقد کتاب، عکاسی مکتب دوسلدورف، معاونت پژوهشی، دانشکده هنر، دانشگاه سوره