a95f2faf-07af-4e23-82a8-349670e09347.jpg

به گزارش معاونت پژوهشی دانشگاه سوره، دومین جلسه کارگاه مقاله نویسی نوین، ویژه اعضای هیات علمی با تدریس دکتر محسن مرائی و حضور اعضای هیات علمی به همت معاونت پژوهشی دانشگاه سوره و با همکاری دانشکده هنر، عصر امروز( چهارشنبه)  برگزار شد.

محسن مراثی در ابتدای جلسه، به تکمیل چند نکته از جلسه گذشته پرداخت و در ادامه به آسیب شناسی مقاله نویسی در هنر اشاره کرد و راهکار هایی نیز در این خصوص ارائه داد.

مراثی باتوجه به اینکه پژوهش دو دسته کمی و کیفی دارد افزود: در هنر بسیاری از استادان و دانشجویان پژوهش را امری کیفی می دانند درحالی که این شیوه صحیح نیست و پژوهش در هنر نیز باید به صورت کمی انجام شود.

در  پایان جلسه نیز، استادان پرسش های خود را در این رابطه مطرح کردند.

*شایان ذکر است دومین جلسه کارگاه مقاله نویسی نوین ضبط شده و جهت مشاهده ویدئو وارد لینک زیر شوید:

کلمات کلیدی: دومین جلسه کارگاه،مقاله نویسی نوین، ویژه اعضای هیات علمی دانشگاه سوره