به گزارش روابط عمومی دانشگاه سوره، فیلم کوتاه «عصر گاوآهن» به نویسندگی و کارگردانی محسن مهاجری، دانشجوی ادبیات نمایشی دانشگاه سوره، با شش نامزدی در رشته های بهترین فیلم، بهترین کارگردانی، بهترین فیلمنامه، بهترین تدوین و بهترین بازیگر نقش اول مرد و زن، «برنده تندیس بهترین فیلمنامه» شد.
لازم به ذکر است داوری بخش فیلم این دوره از جشنواره بر عهده ی دکتر احمد الستی، احسان عبدی پور، مرتضی نجفی، مرتضی فرشباف، نرگس آبیار، پگاه آهنگرانی و ماهور الوند بوده است.
جشنواره فیلم امید اولین جشنواره ملی مجازی در کشور بوده که به همت حوزه معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، با همکاری ستاد مبارزه با مواد مخدر و به میزبانی دانشگاه خلیج فارس بوشهر به صورت آن لاین برگزار شد.
دانشگاه سوره این موفقیت را به محسن مهاجری دانشجوی ادبیات نمایشی خود تبریک می گوید.

کلمات کلیدی: افتخاری دیگر، دانشجوی ادبیات نمایشی، دانشکده هنر، دانشگاه سوره