به گزارش روابط عمومی دانشگاه سوره، فیلم کوتاه «نفر سوم» به تهیه کنندگی، نویسندگی و کارگردانی پویا امین پوری دانش آموخته مقطع کارشناسی ارشد گروه سینمای دانشگاه سوره، در بخش مسابقه استعدادهای تازه فیلم های کوتاه بیست و چهارمین دوره جشنواره شب های سیاه تالین برای معرفی به اسکار و بفتا رقابت می کند. این جشنواره یکی از بزرگترین جشنواره های فیلم در اروپای شمالی است و هر ساله در کشور استونی برگزار می شود. بخش کوتاه جشنواره شب های سیاه تالین مورد تأیید آکادمی اسکار و بفتا است و فیلم برگزیده آن برای بررسی جهت رقابت در بخش کوتاه به این آکادمی معرفی خواهد شد. «نفر سوم» پیش از این، از بیست و چهارمین دوره جشنواره فیلم های فانتزی بوچئون کره جنوبی برنده جایزه بهترین فیلم کوتاه داستانی شده است.
بیست و چهارمین دوره جشنواره شب های سیاه تالین از ۱۳ تا ۲۹ نوامبر برابر با ۲۳ آبان ماه تا ۹ آذرماه برگزار خواهد شد.
فهرست عوامل این فیلم به شرح زیر است:
بازیگران: روشنک گرامی، مجتبی بتوندی، هومن رستگار، مازیار ملکی و سیاوش چراغی پور– نویسنده و کارگردان: پویا امین پوری – مدیر تصویربرداری: مهرداد حمیدیان – تدوین: پویا امین پوری – طراح صحنه و لباس: سارا فلاح – طراح گریم: سپیده سلیمانی – مدیر تولید: علی قاسمیان، سعید فرجی – موسیقی: سالار اصغری – صدابردار: حامد حسین زاده – طراحی و ترکیب صدا: محمدحسین ابراهیمی – انتخاب بازیگر: سیاوش چراغی پور – دستیار اول کارگردان: مصطفی سالم – عکاس: شاهین دانشفر – طراح پوستر: روژان ایرجی – تهیه کننده اجرایی: آریان گلصورت – پخش کننده: فینیش فیلمز - تهیه کننده: پویا امین پوری، مهرداد حمیدیان.
دانشگاه سوره این رویداد مهم را به دانش آموخته خود تبریک می گوید.

کلمات کلیدی: افتخاری دیگر، جشنواره شب های سیاه تالین، استونی، دانش آموخته، کارشناسی ارشد، گروه سینما، دانشکده هنر، دانشگاه سوره