undefined

معاونت پژوهشی دانشگاه سوره_ به نقل از مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها، فراخوان جذب هیئت علمی و پژوهشگر برای دانشگاه جامع امام حسین(ع) و به منظور تکمیل کادر پژوهشی از بین فارغ التحصیلان و دانشجویان دکتری(آقایان) در رشته های ذیل صادر شد.

رشته های مورد نیاز شامل: جامعه شناسی، جامعه شناسی سیاسی، علوم سیاسی، زبان روسی، روابط بین الملل، مطالعات منطقه ای، زبان انگیلیسی، زبان چینی، زبان عربی، زبان اسپانیولی، زبان عبری، زبان آلمانی، حقوق بین الملل، حقوق جزاء و جرم شناسی، زبان فرانسه، علوم شناختی و روانشناسی می باشد.

متقاضیان می توانند رزومه خود را تا ۱۰ آبان ماه سال جاری به نشانی ایمیل homelandsec@ihu.ac.ir ارسال نمایند و سئوالات و نکات خود را با ایمیل ذکر شده در میان بگذارند.

کلمات کلیدی: دانشگاه امام حسین(ع)، مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی نهاد،