1233.jpg

به گزارش روابط عمومی دانشگاه سوره و به نقل از معاونت پژوهشی دانشگاه، در راستای تقویت فعالیت پژوهشی در حوزه هنر،  روز یکشنبه ششم مهرماه تفاهم نامه همکاری پژوهشی علمی بین معاونت پژوهشی دانشگاه سوره و پژوهشکده فرهنگستان هنر امضا شد.

در این نشست محمدحسین ساعی رئیس دانشگاه سوره، ضمن مهم دانستن  پژوهش در زمینه هنر و فقر پژوهشی در این زمینه همکاری نهادهای علمی و پژوهشی را امری ضروری دانست.

در ادامه این نشست نیز، یوسف خجیر معاون پژوهشی دانشگاه سوره، به زمینه های همکاری در حوزه انجام طرح های پژوهشی بنیادی و کاربردی، برگزاری همایش و نشست، انتشار کتاب پرداخت. از جمله محورهای مورد بحث در این نشست برگزاری همایش در حوزه آسیب شناسی آموزش آن لاین هنر بوده است.

این تفاهم نامه در راستای همکاری های علمی و هم افزایی در پیشبرد اهداف و برنامه های پژوهشی مشترک میان دانشگاه سوره به نمایندگی دکتر یوسف خجیر و پژوهشکدة هنر فرهنگستان هنر به نمایندگی دکتر شهاب پازوکی ، منعقد شد.

موضوع تفاهم نامه به شرح ذیل است:

ـ تعریف و انجام طرح های پژوهشی هنری متناسب با اهداف و مسئولیت های طرفین تفاهم نامه؛

ـ طراحی، برنامه ریزی و برگزاری نشست های پژوهشی مشترک در زمینة هنر؛

ـ برگزاری هم اندیشی، همایش و سمینارهای علمی ـ پژوهشی مشترک؛

ـ انتشار کتاب ها و منابع هنری متناسب با اهداف طرفین تفاهم نامه؛

ـ برگزاری کارگاه های پژوهشی و دانش افزایی متناسب با اهداف طرفین تفاهم نامه؛

شایان ذکر است: مدت اجرای این تفاهم نامه 2 سال از زمان امضای تفاهم نامه است و در صورت تمایل و موافقت طرفین تمدید خواهد شد.

کلمات کلیدی: معئنت پژوهشی دانشگاه سوره،تفاهم نامه همکاری،پژوهشکده فرهنگستان هنر