به گزارش روابط عمومی دانشگاه سوره، بیست و هفتمین جشنواره هنرهای تجسمی جوانان ایران از ۲۳ تا ۲۷ شهریور انجام پذیرفت. در این مسابقه، ۱۴۹ نفر در ۱۰ رشته هنرهای تجسمی در مرحله نهایی برای حضور در کارگاه های این دوره جشنواره هنرهای تجسمی جوانان ایران که به صورت آنلاین برگزار شد، پذیرفته شدند .
در این دوره جشنواره، ۱۵ نفر در بخش ارتباطات تصویری (پوستر)،۱۷ هنرمند در قسمت تصویرسازی، 15 نفر در بخش خوشنویسی (نستعلیق)، ۱۸ نفر در بخش طراحی و همین تعداد در قسمت عکاسی،۱۱ هنرمند در رشته کاریکاتور(کارتون) ،۱۴ نفر مجسمه،۲۳ نفر در بخش نقاشی،۱۲ نفر نگارگری و ۶ نفر در رشته هنرهای جدید انتخاب شدند .
۱۴۹ نفر برای حضور در مرحله کارگاهی از ۲۶ استان انتخاب شدند که بیشترین سهم از آن هنرمندان جوان تهرانی بودند و به ترتیب اصفهان، البرز، خراسان رضوی، آذربایجان شرقی و... در مراحل بعدی بود.
راضیه قلیان دانشجوی کارشناسی ارشد ارتباط تصویری دانشکده هنر دانشگاه سوره در این رقابت توانست نفر برگزیده بخش پوستر را به خود اختصاص دهد. گفتنی است ایشان کارشناسی ناپیوسته ارتباط تصویری را نیز از دانشگاه سوره اخذ کرده است.
دانشگاه سوره این کسب افتخار را به دانشجوی ارتباط تصویری خود تبریک گفته و آرزوی موفقیت برای دیگر دانشجویان خود دارد.

کلمات کلیدی: کارشناسی ارشد ارتباط تصویری، جشنواره هنرهای تجسمی جوانان ایران، دانشکده هنر، دانشگاه سوره