به گزارش روابط عمومی دانشگاه سوره، فیلم سینمایی «جنایت بی دقت» به نویسندگی نسیم احمدپور و شهرام مکری، جایزه بهترین فیلمنامه اورژینال را از انجمن منتقدان مستقل در جشنواره «ونیز» دریافت کرد.
«جنایت بی دقت» به کارگردانی شهرام مکری و تهیه کنندگی نگار اسکندرفر یکی از نمایندگان سینمای ایران در بخش «افق ها»ی جشنواره ونیز است.
این جایزه در بخش جنبی جشنواره ونیز به فیلم های حاضر در این فستیوال اهدا می شود.
همچنین احمد بهرامی دیگر دانش آموخته دانشگاه سوره، برای ساخت فیلم «دشت خاموش» جایزه فیپرشی "fipresci" (جایزه انجمن جهانی منتقدان) را در این بخش دریافت کرد.
بهرامی در مصاحبه خود گفت: این جایزه را تقدیم به مردم ایران می کنم که در شرایط تحریم های سیاسی ظالمانه زندگی می کنند.
دانشگاه سوره این کسب افتخار را به شهرام مکری و احمد بهرامی تبریک می گوید و برای دیگر دانشجویان و دانش آموختگان خود آرزوی موفقیت دارد.

کلمات کلیدی: جشنواره ونیز، دانش آموختگان، افتخارآفرین، دانشگاه سوره