به  اطلاع کلیه دانشجویان تمامی مقاطع تحصیلی می رساند بنابر اعلان دفتر سلامت سازمان امور دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فنآوری، به منظور بررسي و پیگیری وضعیت سلامت روانی اجتماعی دانشجویان (طرح پایش سلامت روان)، قبل از انتخاب واحد نیمسال اول تحصیلی 1400-1399، با مراجعه به سامانه سجاد (portal.saorg.ir)، از طریق انتخاب گزینه ورود، موظف به تکمیل پرسشنامه الکترونیکی کارنامه سلامت می باشند. در صورت عدم سابقه عضویت در سایت سجاد، ابتدا با گزینه ثبت نام وارد شوید.
ضمناً جهت تأیید نهایی از سوی دانشگاه، پس از تکمیل پرسشنامه، حتماً از نتیجه پایش سلامت که به پُست الکترونیک دانشجو ارسال می شود،  یک نسخه به پُست الکترونیکی fallahi@soore.ac.ir ارسال فرمائید.
در صورت بروز هرگونه مشکلی با کارشناس دفتر مشاوره و خدمات روانشناسی دانشگاه، سرکار خانم احمدی، تماس حاصل فرمائید.
شماره تماس مستقیم: 66378951  /    66354245   داخلی: 134

کلمات کلیدی: اطلاعیه، دفتر مشاوره و خدمات روانشناسی، پایش سلامت روان، امور دانشجویی، معاونت دانشجویی و فرهنگی، دانشگاه سوره