17

به گزارش روابط عمومی دانشکده فرهنگ و ارتباطات دانشگاه سوره_به مناسبت سالروز جمعه سیاه هفدهم شهریور برنامه های ویژه ای از سوی فرهنگسرای سرو و مراکز تابعه مدیریت فرهنگی هنری منطقه ۶ و با موضوع بازخوانی تاریخ هفدهم شهریور و بیان حقایق این حادثه تاریخی انقلاب اسلامی در فضای مجازی منتشر شده است.

این برنامه ها در قالب های فتو کلیپ، موشن تایپ و موشن گرافی با عناوین ژاله خونین، ۱۷ شهریور در اسناد لانه جاسوسی، نشست مجازی جهت بررسی تاریخی واقعه ۱۷ شهریور با حضور جواد منصوری، پژوهشگر تاریخ انقلاب اسلامی، شهریور سرخ و همچنین برگزاری یک نمایشگاه عکس مجازی با عنوان جمعه خونین از دیگر برنامه های مناسبتی این مدیریت خواهد بود.

علاقه مندان می توانند برنامه ها و تولیدات را از نشانی @farhangsara_sarv   دنبال کنند.

کلمات کلیدی: هفدهم شهریور،جمعه سیاه،نشست تخصصی