معاونت پژوهشی دانشگاه سوره_ به گزارش روابط عمومی پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی، دکتر رضا ماحوزی، معاون پژوهشی پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی در ابتدای نشست با بیان این که این پژوهشکده در ادامه مجموعه نشست های «علم و جامعه» از این هفته در کنار نشست های نقد کتاب، نشست های ایده پردازی را با عنوان «از آموزش عالی کلاسیک به آموزش عالی الکترونیکی» برگزار می کند، اظهار داشت: در این نشست ها که با همکاری معاونت های مختلف وزارت علوم برگزار می شود، تلاش داریم با بازخوانی تجربه آموزش عالی کلاسیک در کشور که البته کمتر از یک سده قدمت دارد؛ آن در گذر به آینده و تحولات عرصه دیجیتال در آموزش عالی بهره ببریم.

شرایط دنیای جدید خصوصا تحولات ناشی از همه گیری کووید ۱۹ اقتضا می کند که به طور جدی و حساب شده در سازماندهی نظام آموزش عالی کشور تجدیدنظر کنیم و با بررسی این که تصمیمات اتخاذ شده در چند ماه اخیر تا چه حد با تجربیات موفق جهانی هماهنگ بوده، اقتضاعات جهانی و بومی ساماندهی آموزش عالی متاثر از انقلاب صنعتی جدید مبتنی بر هوش مصنوعی را به گفت و گو بگذاریم.

شایان ذکر است که تاکنون پنج نشست از سلسله نشست های مجازی ایده پردازی پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی با عنوان «از آموزش عالی کلاسیک به آموزش عالی الکترونیکی»، با محوریت های  «قالب های بدیل فعالیت های فرهنگی و اجتماعی»، «اقتضائات این گذر بر اساس تحولات جهانی و نیازهای داخلی»، «ویژگی ها و اقتضائات گذر فعالیت های فرهنگی و اجتماعی» و ایده «شهر مجازی علم ایران» برگزار شده است.

ششمین نشست ایده پردازی «علم و جامعه» با عنوان «از آموزش عالی کلاسیک به آموزش عالی الکترونیکی» با هدف گفتگو درباره سنجش و ارزشیابی و چالش های یادگیری الکترونیکی ، روز سه شنبه 4 شهریور ماه  از ساعت 10:30 تا 12:30 برگزار می شود.

در این نشست که به صورت مجازی برگزار می شود، دکتر عیسی رضایی عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پژشکی مجازی و دکتر فرهاد سراجی عضو هیئت علمی دانشگاه بوعلی سینا همدان  پیرامون سنجش و ارزشیابی و چالش های یادگیری الکترونیکی برای کارشناسان و مدیران پژوهشی دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی کشور و علاقه مندان این حوزه سخنرانی می کند.

علاقه مندان می توانند از طریق آدرس b2n.ir/iscs در این نشست های مجازی شرکت کنند.

گفتنی است این نشست ها از صفحه اینستاگرام پژوهشکده به نشانی www.instagram.com/iscs.ac.ir6  به صورت زنده پخش خواهد شد.

آموزش عالی

کلمات کلیدی: آموزش عالی کلاسیک، آموزش عالی مجازی، نشست علمی، ایده پردازی، دانشگاه علوم پزشکی مجازی، دانشگاه بوعلی سینا همدان، مراکز آموزش عالی