معاونت پژوهشی دانشگاه سوره_ فصلنامه رهپویه هنر، در راستای اهداف عالیه دانشگاه سوره اعتلای فرهنگ و هنر اسلامی-ایرانی بر مبنای اصول مندرج  و به منظور گسترش و اعتلای سطح دانش و پژوهش با هدف نشر نظریهها، نتایج تحقیقات و دستاوردهای علمی و هنری از طریق چاپ مقالات علمی- پژوهشی، در حال حاضر در سامانه جامع رسانه های کشوراز جمله: بانک اطلاعات نشریات کشور مگیران(Magiran)  و پایگاه تخصصی مجلات نورمگز (Noormags) نمایه شده است.

این نشریه در سه دوره متفاوت از پاییز سال 1374 تا هماکنون (سال 1398) باختصار، به شرح ذیل چاپ شده است:

1. رهپويه هنر با عنوان مجموعه مقالات پژوهشي مؤسسه آموزش عالي سوره تحت نظارت ریاست مؤسسه آن دوره، محمد محلوجی، در قالب پنج شماره از پاييز سال 74 الي پاييز سال 1375 با شماره استاندارد بين المللي پيايندها (شاپا) ISSN1029-2888 چاپ گردید.

2. چاپ دوره دوم فصلنامه علمي- تخصصي رهپويه هنر از پيش شماره 1 الي 6  قبل از دريافت مجوز علمي- پژوهشي از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي (85/12  الي 86/12)، با مدیرمسؤولی، دكتر محمد روشن، آغاز گردید.

3. چاپ دوره سوم فصلنامه علمي-پژوهشی رهپويه هنر، با دریافت پروانه نشر رهپويه هنر در تاريخ  1387/11/19 به شماره ثبت 124/5232 با روش پژوهشي و به مديرمسؤولي دكتر محمد روشن، آغاز گردید.

4. چاپ دوره جدید فصلنامه علمی رهپویه هنر/ هنرهای تجسمی در تاریخ 1397/10/1با روش پژوهشی و به مدیر مسئوولی دکتر محمد روشن و سردبیری دکتر یعقوب آژند، آغاز گردید.

رهپویه

کلمات کلیدی: نشریه رهپویه هنر، مجلات نورمگز، فصلنامه رهپویه هنر، مگیران