طلیعه

به گزارش روابط عمومی دانشکده فرهنگ وارتباطات دانشگاه سوره_ به نقل از پایگاه اطلاع رسانی سیما شبکه اینترنتی «شمس» در طلیعه ی ماه عزای سید و سرور شهیدان حضرت سیدالشهدا علیه السلام، از افق ارادت و به وقت عاشقانه های کربلا طلوع می کند.

مراسم افتتاح این شبکه اینترنتی روز جمعه ساعت ۱۶ در حرم مطهر حضرت عبدالعظیم الحسنی علیه السلام برگزار و روزانه از شبکه تلویزیونی سپهر برای مخاطبان پخش می شود.

شبکه اینترنتی شمس در بستر سپهر و تلوبیون و همچنین سایت شبکه قرآن و معارف سیما قرار دارد و در راستای جایگزین کردن حضور در هیئات عزاداری در ایام کرونا با عزاداری در هیئات مجازی راه اندازی می شود.

عاشقان حسینی می توانند شعر، شور، شعور، شیدایی و شیفتگی را از مشرق شمس به تماشا بنشینند.

راه ارتباطی با شبکه شمس در فضای مجازی @shamstvirib و همچنین سامانه پیامکی ۳۰۰۰۰۴۴۰۰ می باشد.

کلمات کلیدی: ماه محرم ، عبدالعظیم حسنی، شبکه اینترنتی، سیدالشهدا، کربلا، شبکه قرآن، معارف سیما، هیئات مجازی، کرونا، تلوبیون