معاونت پژوهشی دانشگاه سوره_ پروژه هبیتان به عنوان مجموعه متمرکز روی طراحی مقرون به صرفه در طرح معماری خوب با توجه به لزوم ارتقاء آگاهی و دانش عمومی در زمینه طراحی مقرون به صرفه و معرفی پروژه های موفق در این زمینه اقدام به برگزاری وبینار های خود با موضوع خانه های مقرون به صرفه نموده است که در صدد است تا با برگزاری سلسله نشست های بازخوانی تجارب و تبادل نظر، نگاهی عمیق تر به مسئله مسکن مقرون به صرفه و ملزومات آن داشته باشد.

این سلسله نشست ها با محوریت تفکر انتقادی، تبادل دیدگاه ها و بررسی تجارب پیشین در حوزه های بحران از جمله زلزله، سیل، مهاجرت و وضعیت اقتصادی ابتدا با معرفی سخنران کلیدی مفاهیم مهم و مرتبط با حوزه ها را مطرح کرده و در ادامه سخنرانان دیدگاه و تجربیات شخصی خود را پیرامون این موضوع برای مخاطبین بیان می نمایند.

برنامه وبینارها:

بررسی سیاست های کلی معماری در مواجهه با بحران

بررسی تجربیات صورت گرفته در زمینه معماری در مواجهه با بحران

بررسی رویکردهای نوین معماری در مواجهه با بحران در دیگر کشورها

برگزارکننده: موسسه مطالعات راهبردی معماری ایران _ طرح «معماری خوب»

حضوردر این وبینار برای عموم آزاد و رایگان است و رزرو جهت حضور در وبینار الزامیست.

لینک رزرو و ثبت نام در وبینار :

لینک حضور در وبینار حداکثر تا روز چهارشنبه ۲۹ مرداد برای افرادی که فرم رزرو را پر کرده اند ایمیل و پیامک می گردد.

هیبتان

کلمات کلیدی: وبینار - وبینار هیبتان - پروژه هبیتان - موسسه مطالعات راهبردی معماری ایران - آموزش آنلاین