به گزارش روابط عمومی دانشکده فرهنگ و ارتباطات دانشگاه سوره_دو مجموعه داستان ایرانی «از پس پرده های مه آلود» نوشته محمدرضا پورجعفری و «موج ها و دریاها» نوشته روح الله حسینی به تازگی توسط انتشارات نگاه منتشر و راهی بازار نشر شده اند.

محمدرضا پورجعفری نویسنده و مترجم اهل تالش است که پس از کتاب های «ردپای زمستان»، «دهم خرداد»، «ساعت گرگ و میش»، «دیوارها و آن سوی دیوارها»، «تورهای خالی»، «زبان موج» و «دیدار با خورشید» اثر جدید خود را با عنوان «از پس پرده های مه آلود» به چاپ رسانده است.

این کتاب با ۱۸۰ صفحه و قیمت ۳۰ هزار تومان منتشر شده است.

«موج ها و دریاها» هم مجموعه ای از داستان های جدید روح الله حسینی داستان نویس نجف آبادی است.

این کتاب هم با ۱۲۶ صفحه و قیمت ۱۸ هزار تومان به چاپ رسیده بود که به تازگی با نسخه های چاپ دوم وارد کتابفروشی ها شده است.

کتاب

کلمات کلیدی: داستان ایرانی - کتاب داستان - موج ها و دریاها - از پس پرده های مه آلود - نشر نگاه - دانشکده فرهنگ و ارتباطات - دانشگاه سوره - نویسندگی