گروه پژوهش هنر

این گروه فعالیت خود را از سال 1396 آغاز کرده است. مبادرت برای تأسیس این گروه بر اساس احساس نیاز برای تربیت و پرورش پژوهش گر در عرصۀ هنر، به ویژه هنر ایران، بوده است. علاوه بر علاقمندانی که با پیشنه های آموزشی مختلف می توانند در آزمون ورودی شرکت کرده و در صورت دارا بودن شرایط لازم در این رشته و مقطع به تحصیل خود ادامه دهند، فارغ التحصیلان مقطع کارشناسی رشته های هنری دانشکدۀ هنر سوره نیز در صورت علاقه به امر پژوهش می توانند در این رشته تحصیل کنند.

این رشته، برخلاف بسیاری از رشته های دانشکدۀ هنر، کاملاً نظری بوده و واحدهای درسی آن بر آشنایی عمیق تر با تاریخ هنر جهان، تاریخ هنر ایران، هنر در کشورهای اسلامی و مهارت های پژوهشی، نقد هنر، و توانمندی در نگارش استوار است.

این گروه امیدوار است تا پایگاه فکری جدی و توانمندی در زمینۀ پژوهش و نقد هنر ایرانی، اسلامی و هنر منطقه ای به وجود آورد. از فعالیت­های این گروه برگزاری جلسات پژوهشی و نقد هنر  است که سالانه با دعوت از استادان شاخص دردانشکده هنر برگزار می­شود. حدود 15 استاد مدعو نیز با این گروه در امر آموزش و تدریس همکاری­ دارند.

کلمات کلیدی: مطلب گروه پژوهش هنر