به گزارش روابط عمومی دانشکده فرهنگ و ارتباطات دانشگاه سوره _ پانیذ رحیمی: در این پخش زنده اینستاگرامی افراد نام آشنایی همچون وحید رجبلو، کارآفرین و جزو ١٠ جوان برتر دنیا، سارا شیربیگی، عضو تیم ملی فوتسال بانوان ایران و روح الامین حسینی، جوان فعال حوزه اجتماعی مهمانان کاوه صدقی، فعال حوزه ورزش و عضو کمیته ملی ورزش و تربیت بدنی کمیسیون ملی یونسکو - ایران خواهند بود.

قابل توجه است که وحید رجبلو، مدیرعامل شرکت دانش بنیان توانیتو که دارای معلولیت ٩٨ درصد است چندی پیش در گفت و گو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان اعلام کرده بود: به عنوان اولین معلول، اولین ایرانی و تنها کارآفرین رویداد JCI  به جمع ١٠ جوان برتر جهان راه پیدا کردم.

گفتنی است که سازمان غیرانتفاعی اتاق بین المللی جوانان یا JCI هر سال ١٠ نفر از مدیران جوان برتر را که ١٨ تا ۴٠ سال دارند و توانسته اند ماموریت JCI را به روش های گوناگون به انجام برسانند از سراسر دنیا انتخاب می کند.

سارا شیربیگی، ملی پوش فوتسال بانوان ایران و عنوان دار خانم گل فوتسال مسابقات قهرمانی فوتسال زنان آسیا در سال ۲۰۱۸ و خانم گلی لیگ برتر سال های ١٣٩٣ تا ١٣٩۵ از دیگر مهمانان این برنامه است.

علاقه مندان برای تماشا تازه ترین نت گپ یونسکویی می توانند در ساعت ٢١:٣٠ روز جمعه، ٢۴ مرداد ماه به صفحه رسمی اینستاگرام کمیسیون ملی یونسکو- ایران به آدرس @unesco.iran مراجعه نمایند.

نت گپ

کلمات کلیدی: روز جوان - روز جهانی جوان - گپ یونسکویی - جوانان - باشگاه خبرنگاران جوان - کمیسیون ملی یونسکو -