به گزارش روابط عمومی دانشگاه سوره، در سال ۱۳۹۹ با توجه به شرایط ویژه و حساس کشور در شیوع ویروس کرونا، به همت معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه، توسط جمعی از دانشجویان و اعضای هیئت محبان الزهرا(س) فعالیت های فرهنگی به مناسبت عید سعید غدیرخم در شکلی متفاوت صورت پذیرفت.
در این عید بزرگ، بسته های فرهنگی و سرگرم کننده شامل: دو عدد ماسک، محلول ضدعفونی کننده، اسباب بازی و مقداری خوراکی با رعایت کامل پروتکل های بهداشتی به کودکان کار هدیه داده شد.
امید است تمامی محبّین و شیعیان امیرالمومنین(ع) در این ایام سخت همه گیری بیماری کرونا، به منویات رهبر انقلاب(مدظله ) عمل نموده و فعالیت هایی از این دست در راستای کمک به قشر کم برخوردار جامعه، به ثمر رسانند.

کلمات کلیدی: هدایای فرهنگی، سرگرم کننده، کودکان کار، ویروس کرونا، هیئت محبان الزهرا(س)، معاونت دانشجویی و فرهنگی، دانشگاه سوره