بدینوسیله به اطلاع تمامی دانشجویان و همکاران محترم می رساند که دفتر مشاوره و خدمات روانشناسی دانشجويي با همکاری روانشناسان دانشگاه سوره کارگاه  آموزشی آنلاین  با مشخصات اعلام شده و رایگان برگزار می کند.
علاقه مندان می توانند از طریق سامانه سیباد (sibad.soore.ac.ir)، با انتخاب  کلاس های مجازی و نام کارگاه مربوطه در این کارگاه ها حضور یابند.
در دنیای امروز یکی از مهمترین و اثرگذارترین موضوعات،  ارتباط می باشد، ما از طریق کلام، ارتباط چشمی و حالت های بدن به نوعی با مخاطبمان ارتباط برقرار می کنیم. ما در کارگاه پیش رو سعی داریم مواردی مانند موانع ارتباطی ، همدلی ، جرئت ورزی و .... را آموزش داده و به صورت کاربردی با یکدیگر تمرین کنیم.

عنوان کارگاه
ارتباط موثر ( موانع ارتباطی، نحوه ارتباط گرفتن، مدیریت ارتباط و جرئت ورزی)
مدرس: محمدباقر ثباتی
زمان: دوشنبه،   27 مردادماه 1399 از ساعت 4 تا 6 بعدازظهر

خواهشمند است پس از اتمام جلسه، پیشنهادات و نقطه نظرات خود را با شماره زیر به اشتراک گذاشته و اعلام بفرمایید.
کارشناس دفتر مشاوره و خدمات روانشناسی: سرکار خانم احمدی
شماره تماس: 09354898943