به گزارش روابط عمومی دانشکده فرهنگ و ارتباطات دانشگاه سوره _ نمایش «رویای یک نویسنده» به نویسندگی و کارگردانی میثم ترکمند از امشب 22 مرداد اجرایش را تا ششم شهریور در مجموعه تئاتر دیوار چهارم به صحنه می برد.

اجرای این نمایش یک ساعت و پانزده دقیقه و بازیگران کرامت رودساز، مبین رستگار، مژگان اخلاقی، علی بهمنش، صدیقه مرادی، سیمین بهفر، مهسا بان، میترا قلعه پور، احمد شاهوار، معصومه عالمی، شایان اسماعیلی، علی ساکی، روح اله عقدایی و میثم ترکمند هستند.

این نمایش برداشتی برگرفته از رمان دوشیزه پریم و شیطان است. داستان از این قرار است که مردمان شهر ویسکوز تلاش می کردند تا قدرت را در شهر در دست بگیرند و هرکس برای اینکه خودش را بالاتر از دیگری ببیند، تلاش های بسیار می کردند تا اینکه مرد غریبه ای وارد شهر شد و داستان هایی رخ داد.

در بلیت فروشی کار اشاره شده است که از آوردن فرزندان زیر شانزده سال خودداری شود.

تئاتر

کلمات کلیدی: رویای یک نویسنده - نویسندگی - تئاتر - سینما - میثم ترکمند - دانشکده فرهنگ و ارتباطات - دانشگاه سوره - بازیگری