به گزارش روابط عمومی دانشگاه سوره و به همت دانشکده هنر، سلسله نشست های کارگاه های آموزشی و درس گفتارهایی درباره گرافیک متحرک، با حضور استادان برجسته و اعضای سرشناس انجمن طراحان گرافیک متحرک تهران برگزار می شود. این دوره به دنبال برگزاری سلسله نشست های کارگردانی انیمیشن با حضور هنرمندان ایرانی داخل و خارج از کشور و به دنبال استقبال دانشجویان، برپا می شود.
این جلسات به میزبانی دکتر کیارش زندی از اعضای هیأت علمی دانشکده ی هنر دانشگاه سوره و در سامانه ی سیباد دانشگاه برگزار خواهد شد که شرکت در جلسات، برای همه ی دانشجویان دانشگاه سوره به ویژه دانشجویان رشته ی انیمیشن، گرافیک و هنرهای دراماتیک آزاد است.
برنامه برگزاری نشست ها به شرح ذیل است:
نشست اول با موضوع «طراحی عنوان بندی سینما و تلویزیون» با حضور استاد امیر مهران.
تاریخ و زمان برگزاری: چهارشنبه ۲۲ مردادماه ساعت ۱۸:٠٠

نشست دوم و سوم با موضوع «نقش کامپوزیت و نرم افزار در موشن گرافیکس» با حضور استاد سعید زارع.
تاریخ و زمان برگزاری: شنبه ۲۵ و دوشنبه ۲۷ مردادماه ساعت ۱۸:٠٠

نشست چهارم با موضوع «دیزاین در موشن گرافیکس و تبلیغات» با حضور استاد عمار عیسی پور.
تاریخ و زمان برگزاری: چهارشنبه ۲۹ مردادماه ساعت ۱۸:٠٠

کلمات کلیدی: سلسله نشست های آنلاین، کارگاه ها، درس گفتارها، دانشکده هنر، دانشگاه سوره