سامانه جذب

وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، با هدف به کارگیری نیروهای متخصص  در دانشگاه ها، پژوهشگاه ها و پارک های علم و فناوری سراسر کشور جهت بهره مندی در امور پژوهشی دعوت به همکاری می نماید.

برای کسب اطلاعات بیشتر به پایگاه اینترنتی جذب نیروی امریۀ وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به نشانی زیر  مراجعه فرمایید

www.amriye.msrt.ir

بر اساس این فراخوان به منظور ایجاد فرصت برابر و رعایت عدالت برای تمامی مشمولان وظیفه و دانش آموختگانی که تمایل به گذراندن دوره سربازی خود در قالب نیروی پژوهش یار امریه را دارند با داشتن برگه اعزام با تاریخ ۱۳۹۹/۸/۱ می توانند جهت اطلاع از اعلام نیاز استان ها، شرایط جذب و مدارک مورد نیاز از تاریخ ۱ مرداد ۱۳۹۹ لغایت ۱۸ مرداد ۱۳۹۹ نسبت به ثبت نام در سایت امریه وزارت علوم اقدام نمایند. نتایج اولیه این ثبت نام جهت تایید یا رد درخواست در تاریخ ۲۶ مرداد ۱۳۹۹ اعلام خواهد شد.

کلمات کلیدی: دانشگاه سوره - معاونت پژوهشی - وزارت علوم - دانشگاه - پارک علم و فناوری - پژوهش - امریه - خدمت سربازی