بسمه تعالی

جلسه شورای آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشکده فرهنگ و ارتباطات در تاریخ 14 تیرماه 1399 در ساعت 8:30 تا 12 در اتاق مجازی شورای آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشکده فرهنگ و ارتباطات با حضور اعضا تشکیل و موارد به شرح زیر تصویب شد:

گروه مدیریت فرهنگی و رسانه

رشته مدیریت رسانه

پیشنهاده پژوهشی دانشجو نواب همتیان، دانشجوی رشته مدیریت رسانه ورودی 96 با موضوع  تحت عنوان تدوین و ارائه راهبردهای آموزش مسائل جنسی در رسانه ها مطالعه موردی برنامه حریم مهرورزی (شبکه آموزش ) با راهنمایی دکتر حسن باقرزاده خجسته برای بار سوم در جلسه مطرح گردید. با توجه به وجود اشکالات قبلی نیازمند بازنگری اساسی است. مقرر شد پس از رفع ایرادها مجدد به شورا بازگردانده شود. با توجه به اینکه برای بار چهارم بررسی می­شود حضور دانشجو و استاد راهنما در جلسه بررسی بعدی الزامی است.

پیشنهاده پژوهشی دانشجو معصومه پالیزبان دانشجوی رشته مدیریت رسانه ورودی 95 با عنوان شناسایی وتحلیل عوامل اثر گذار برموفقیت رهبری سازمانهای رسانه ای (مورد مطالعه خبرگزاری ایسنا ) با راهنمایی دکتر مهدی حمزه پور برای بار سوم در جلسه مطرح گردید، پیشنهاده تصویب شد.

پیشنهاده پژوهشی دانشجو خدیجه جعفری حصارلو دانشجوی رشته مدیریت رسانه ورودی 97 با عنوان آسیب شناسی سایت (پورتال) روابط عمومی سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی  با راهنمایی دکتر یوسف خجیر برای باردوم در جلسه مطرح گردید، پیشنهاده تصویب شد.

پیشنهاده پژوهشی دانشجو معصومه نادری نسب  رشته مدیریت  رسانه  ورودی 97 با عنوان  نقش آموزش زیست محیطی رسانه های  اجتماعی برای ارتقاء مسئولیت پذیری اجتماعی شهروندان بارویکرد سلامت آب  (مطالعه موردی شرکت آب وفاضلاب  جنوب شرق )  با راهنمایی تکتم فرمانفرمایی برای بار سوم در جلسه مطرح گردید، پیشنهاده نیازمند اصلاحات اساسی است؛ مقرر شد پس از رفع ایرادها مجدد به شورا بازگردانده شود. حضور دانشجو و استاد راهنما در جلسه بعدی الزامی است.

پیشنهاده پژوهشی دانشجو سارا خان­محمدی دانشجوی مدیریت رسانه ورودی 97 با عنوان  مقایسه میزان اعتماد پذیری اعضای  اینستاگرام با افراد غیرعضو در شبکه های اجتماعی نسبت به فضای مجازی  با راهنمایی دکتر مجید رضائیان برای بار نخست در جلسه مطرح گردید، با توجه به اینکه عنوان در راستای گروه تحصیلی تشخیص داده نشده است، مقرر شد دانشجو دلایل خود مبنی بر ارتباط موضوع با رشته تحصیلی را به صورت کتبی برای شورا ارسال و در جلسه بعد با حضور استاد راهنما از عنوان دفاع کند.

پیشنهاده پژوهشی دانشجو سید رضا محمدی دانشجوی رشته مدیریت رسانه ورودی 96 با عنوان بررسی بازنمایی کیفیت کالای ایرانی در تبلیغات تجاری تلویزیون ایران -  مطالعه موردی تبلیغات تجاری شبکه سوم سیما  با راهنمایی دکتر محمدرضا اسماعیلی برای بارچهارم در جلسه مطرح گردید، عنوان و پیشنهاده تصویب شد.

درخواست دانشجو  حجت اله عدالت پناه رشته مدیریت رسانه ورودی 95 برای انتخاب واحد درس پایان نامه در نمیسال اول و دوم 1399 طرح و موافقت شد.

داور پایان نامه دانشجو روح الله محمدی با عنوان بررسی مدل مصرف ویدئوهای آن لاین در ایران؛ مورد پزوهشی جوانان 19 تا 30  سال با راهنمایی جلال غفاری و مشاوره محمدحسین ساعی تعیین شد. داور داخلی دکتر سیاووش صلواتیان و داور خارجی میترا افضلی تعیین شد.

با توجه به محدودیت استاد راهنما در رشته مدیریت رسانه پیشنهاد مدیر محترم گروه مدیریت فرهنگی و رسانه مبنی بر بکارگیری دکتر میترا افضلی، دکتر حسین مستقیمی و دکتر مهدی صدقی به عنوان استاد راهنمای دانشجویان ارشد مدیریت رسانه موافقت شد.

گروه ارتباطات اجتماعی

رشته تبلیغ و ارتباط فرهنگی

پیشنهاده پژوهشی دانشجو سمانه سلامی، دانشجوی رشته ارتباط اجتماعی گرایش تبلیغ فرهنگی ورودی 97 با موضوع جلسات مذهبی بانوان و نقش شیوع بیماری کرونا بر کوچ آنها به شبکه مجازی با راهنمایی دکتر مجید رضائیان برای بار دوم در جلسه مطرح شد. با کلیات پروپوزال موافقت شد. مقرر شد زیر نظر مدیرگروه اشکالات جزیی را رفع و در صورت نظر تایید ایشان موضوع تصویب می شود و نیازمند برگشت مجدد به جلسه شورا نیست.

کلمات کلیدی: دانشکده فرهنگ و ارتباطات - دانشگاه سوره - تحصیلات تکمیلی -