به گزارش روابط عمومی دانشگاه سوره، معاونت آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه، طی جلسات شورای آموزشی و شورای تحصیلات تکمیلی، اطلاعیه ای صادر نمود. متن اطلاعیه به شرح ذیل است:

با آرزوی سلامتی تمامی دانشجویان و استادان محترم به استحضار می رسد:
1ـ براساس مصوبه شورای تحصیلات تکمیلی دانشگاه مورخه 99/04/21 زمان دفاعیه پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد تا آخر آبان ماه 99 تمدید شد. به این ترتیب دانشجویانی که قصد دفاع در نیمسال دوم 99-98 دارند، می توانند پایان نامه خود را حداکثر تا آخر مهر ماه برای همانند جویی تحویل دهند و حداکثر تا پایان آبانماه 1399 از پایان نامه خود دفاع کنند.
2- با هدف ترغیب و تشویق دانشجویان به پژوهش، حداکثر زمان تحویل گواهی پذیرش مقاله برای کسب نمرۀ مختص مقاله، به چهار ماه پس از تاریخ دفاعیه افزایش یافت(این زمان قبلاً فقط یک ماه تا 45 روز بود).
3- براساس مصوبه شورای آموزشی دانشگاه مورخه 99/04/21 حداکثر زمان تحویل پروژه پایانی دانشجویان مقطع کارشناسی پیوسته و ناپیوسته (برای نیمسال دوم 99-98) تا پایان مهر ماه تمدید شد.
4- مقرر گردید گروههای آموزشی تلاش نمایند تا در نیمسال اول 1400-1399، بیشتر، دروس نظری را به دانشجویان ارایه دهند و دروس کارگاهی و عملی را حتی المقدور به نیمسالهای بعد موکول نمایند. البته اقدام در این خصوص منوط به عدم افزایش سنوات و نیمسالهای تحصیلی خواهد بود. دانشجویان محترم و به ویژه نمایندگان محترم آنها می توانند در این خصوص با مدیران محترم گروههای آموزشی خود تعامل لازم را داشته باشند.
5- ثبت نام و انتخاب واحد نیمسال تابستانی سال جاری از تاریخ 1399/04/30 تا 1399/04/31 و ثبت نام و انتخاب واحد نیمسال اول 1400-1399 از تاریخ 1399/06/22 تا 1399/06/27 خواهد بود. برای اطلاع بیشتر در خصوص زمان ثبت نام هر رشته و مقطع به تقویم آموزشی در سامانه دانشگاه سوره مراجعه نمایید.

در پناه خداوند کریم موفق باشید

کلمات کلیدی: اطلاعیه مهم شماره 7، معاونت آموزش و تحصیلات تکمیلی، دانشگاه سوره