تقویم زمانی و دروس ارائه شده در نیمسال تابستانی سال تحصیلی 99-98

یکشنبه 99/6/16

امتحانات

دوشنبه 99/6/17  لغایت پنج شنبه 99/6/20

·         دروس ارائه شده :

تاریخ تحلیلی صدر اسلام فلسفه اخلاق  - تفسیر موضوعی قرآن انقلاب اسلامی و ریشه های آن    ادبیات فارسی - زبان عمومی زبان پیش دانشگاهی - اندیشه اسلامی 1 - اندیشه اسلامی 2

·         دانشجویان می توانند حداکثر 6 واحد اخذ نمایند ( دانشجویانی که فقط 8 واحد جهت فارغ التحصیلی دارند ؛ در صورت ارائه دروس مذکور ، می توانند 8 واحد باقیمانده  خود را انتخاب نمایند ) .

·         کلیه کلاسها بصورت مجازی برگزار خواهد شد .

·         ارائه معرفی نامه اخذ واحد از محل تحصیلی ( مبداء ) برای دانشجویان میهمان الزامی است .

·         ثبت نام فقط در تاریخهای فوق انجام پذیر خواهد بود .

·         ثبت نام کلیه دانشجویان دانشگاه به صورت اینترنتی است .

·         ثبت نام کلیه دانشجویان میهمان پس از تکمیل فرم ثبت نام و دریافت رمز عبور و کد شناسه به صورت اینترنتی خواهد بود.

قابل توجه میهمانان ترم تابستان

آدرس ثبت نام دانشجویان : تهران میدان فلسطین ابتدای خیابان طالقانی غربی پلاک 397 ساختمان شماره 2 دانشگاه سوره (معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی)

(تلفن ها : 88994048 اداره ثبت نام 88994046 مدیر آموزش )

آدرس گروه عمومی معارف اسلامی : تهران خیابان آزادی بین خیابان  خوش و آذربایجان نبش کوچه کامیاران ساختمان مرکزی دانشگاه سوره طبقه دوم سرکار خانم لطفی ( مدیر گروه ) شماره تماس 66860433