به گزارش روابط عمومی دانشگاه سوره و به نقل از انجمن ملی سواد رسانه ای ایران، دکتر امیدعلی مسعودی عضو هیأت علمی دانشکده فرهنگ و ارتباطات دانشگاه سوره، رییس جدید هیأت مدیره انجمن ملی سواد رسانه ای ایران شد. اعضای هیأت مدیره انجمن سواد رسانه ای ایران در نشست اخیر خود با 2 انتصاب، 2 ابقاء و معرفی یک چهره جدید، تغییر در ساختار هیأت مدیره این انجمن را تصویب کردند.
بر این اساس دکتر امیدعلی مسعودی به عنوان رییس هیأت مدیره و مهندس سیدپیمان خادم الحسینی به عنوان خزانه دار انجمن معرفی شدند.
دکتر سیدمرتضی موسویان و دکتر کمالی در مقام مدیرعامل و نایب رییس هیأت مدیره انجمن ملی سواد رسانه ای ایران ابقاء شدند و سجاد خسروانیان که پیشتر عضو علی البدل انجمن بود، به عنوان عضو اصلی هیأت مدیره معرفی شد.
هیأت مدیره انجمن سواد رسانه ای ایران در این نشست که روز شنبه ۳۱ خرداد ماه برگزار شد، از حضور دکتر حسن بشیر و معصومه نصیری رییس و خزانه دار سابق هیأت مدیره قدردانی و تشکر کردند.
در این جلسه، همچنین مقرر شد كارگروهی تشكيل شود تا آيين نامه پذيرش عضو، در جهت سهولت ارتقاء اعضاي انجمن اصلاح شود.

کلمات کلیدی: هیأت مدیره، انجمن ملی سواد رسانه ای ایران، دکتر امیدعلی مسعودی، عضو هیأت علمی، دانشکده فرهنگ و ارتباطات، دانشگاه سوره