به گزارش روابط عمومی دانشگاه سوره، دومین جلسه شورای پژوهش دانشکده هنر ظهر روز شنبه، ۳۱ خردادماه در محل نگارخانه آیه دانشگاه سوره با حضور آقایان دکتر کاظم نظری، دکتر محمد معین الدینی، دکتر فرشاد عسگری کیا، دکتر حسن خوبدل و دکتر رامتین شهبازی  برگزار شد.
در این جلسه که ریاست آن را دکتر نظری به عهده داشت، با تأکید بر اهمیت پژوهش در ساختار، کیفیت و رتبه علمی دانشگاه، اعتبار افزایی و آورده مالی، گفت: ما بر آن هستیم تا مسئولانی که سیاست گذاری حوزه فرهنگ و آموزش را به عهده دارند، از ما الگوبرداری کنند.
 رییس دانشکده هنر، موضوع اقتصاد هنر، کارآفرینی و پژوهش را سه محور اصلی برای برنامه ریزی های آینده معرفی کرد.
وی در ادامه اظهار داشت: سخنرانی ها، وبینارها، کنفرانس ها و کارگاه های آموزشی، باید اعتبار افزوده ای برای دانشگاه سوره ایجاد نماید و دقت در برنامه ریزی این امر، بسیار مهم و ضروری است.
در ادامه، اعضای حاضر، به تصویب مصوبات دستور جلسه پراخته و این جلسه در ساعت ۱۶ به پایان رسید.

کلمات کلیدی: دومین جلسه، شورای پژوهش، دانشکده هنر، اعضای شورا، رییس دانشکده هنر