به گزارش روابط عمومی دانشگاه سوره و به همت معاونت دانشجویی و فرهنگی و گروه سینمای دانشکده هنر، در روز شنبه 27 اردیبهشت ماه ۹۹ ساعت ۱۸،  دومین نشست پژوهشی باعنوان «زیست جدید سینمای ایران در دوران کرونا» به صورت آنلاین با مدیریت و اجرای دکتر رامتین شهبازی مدیر گروه سینما برگزار می شود.
میهمانان این برنامه دکتر مجید شیخ انصاری، استادیار دانشگاه هنر و تهیه کننده سینما و دکتر سیدعلی روحانی، دانشیار دانشگاه هنر خواهند بود.
لازم به ذکر است برای شرکت در این نشست، ورود عموم علاقه مندان آزاد بوده و می توانند از طریق درگاه soore.ac.ir روی بنر طراحی شده کلیک کرده و در صفحه جدید، گزینه میهمان را انتخاب نمایند.

کلمات کلیدی: دومین نشست پژوهشی، زیست جدید سینمای ایران، دوران کرونا، گروه سینما، دانشکده هنر، معاونت دانشجویی و فرهنگی، دانشگاه سوره