به گزارش روابط عمومی دانشگاه سوره، طبق مصوبه شورای نظارت بر نشریات دانشگاه  و مطابق با قوانین حاکم بر مطبوعات و انتشارات کشور و آیین نامه ی فعالیت های فرهنگی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، تمام نشریات فعال در فضاهای مجازی و حقیقی دانشگاه که از نام و نشان سوره (لوگو) استفاده می نمایند، ملزم به دریافت مجوز از شورای نظارت بر نشریات دانشگاه می باشند.
تبصره های این مصوبه به شرح ذیل است:
تبصره۱:لازم به ذکر است این مصوبه شامل تمام صفحات و کانال های فعال در کلیه شبکه های مجازی وابسته به افراد حقیقی، کانون های دانشجویی، گروه های آموزشی دانشکده ها، استادان و کارمندان دانشگاه سوره نیز می باشد.
تبصره۲: در این میان صفحات مجازی و کانال هایی که با اندک تغییراتی در فرم و نام خود، متأثر و الگوبرداری شده از نام و نشان اصلی سوره استفاده کرده و بدون مجوز اقدام به نشر اطلاعات و فعالیت کنند نیز مشمول این قانون بوده و با آن ها برخورد قانونی و انضباطی خواهد شد.
تبصره۳: تمام نشریات، صفحات و کانال های رسمی دانشگاه به همراه نشریات، صفحات و کانال های دارای مجوز شورای نشریات، از طریق سایت رسمی دانشگاه معرفی می شوند.

کلمات کلیدی: شورای نظارت بر نشریات، فضای مجازی، نشان سوره، دانشگاه سوره