به گزارش روابط عمومی دانشگاه سوره، دفتر امور دانشجویی دانشگاه سوره اعلام کرد با توجه به شیوع ویروس کرونا و اختلال در روند بررسی و پرداخت وام، ثبت تقاضای وام شهريه تا ۱۴ اردیبهشت ماه 99 تمدید گردید. دانشجویان متقاضی وام می توانند نسبت به تقاضای وام خود در پورتال دانشجویی، طبق روش زیر اقدام نمایند:
۱. مراجعه به سایت bp. Swf.ir (لازم به ذکر است تنها از مرورگر فایرفاکس امکان پذیر است.)
۲. دانشجویانی که برای بار اول اقدام می نمایند، از طریق گزینه تشکیل پرونده اقدام به ثبت اطلاعات نمایند. بعد از ۲۴ ساعت دانشجو موظف به ورود به سامانه و بررسی پرونده خود می باشد. درصورت تأیید اطلاعات دانشجو، از بخش ورود به پرتال وارد شده و درخواست وام خود را ثبت نمایند و ۲۴ ساعت بعد از همین طریق از ثبت اطلاعات خود اطمینان حاصل نمایند.
۳. دانشجویانی که برای تمدید وام اقدام می نمایند، از طریق گزینه ورود به پرتال، وارد شده و از طریق گزینه درخواست وام، تقاضای خود را ثبت نمایند و ۲۴ ساعت بعد از همین طریق از ثبت اطلاعات خود اطمینان حاصل نماید.
۴. بعد از پایان مهلت مقرر بر روی سایت دانشگاه جهت مرحله بعدی اطلاع رسانی خواهد شد.

کلمات کلیدی: دانشجویان، متقاضی وام شهریه، تمدید ثبت تقاضا، کرونا، دفتر امور دانشجویی، معاونت دانشجویی و فرهنگی، دانشگاه سوره