به گزارش روابط عمومی دانشگاه سوره، معاونت آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه تصمیمات جدیدی را با توجه به ادامه تعطیلی دانشگاه ها و با هدف حفظ سلامتی و رعایت نکات بهداشتی، برای دانشجویانی که قرار بود در اسفندماه ۹۸ از پایان نامه خود دفاع کنند، اتخاذ کرد که به شرح ذیل است:

۱- دانشجویان مذکور نیازی به ثبت نام مجدد ندارند و تاریخ فارغ التحصیلی آن ها نیم سال اول (بهمن ۹۸) خواهد بود.

۲- جلسه دفاعیه حضوری دانشجویان مذکور تا پایان مرداد ماه تمدید شد.

۳- دانشجویانی که بنا به دلایل شخصی تمایل دارند جلسه حضوری دفاعیه خود را سریع تر برگزار کنند، در صورت تأیید استادان راهنما و گروه آموزشی و دانشکده مربوطه، می توانند از ۳۰ فروردین با رعایت نکات لازم بهداشتی از پایان نامه خود دفاع کنند.

۴- دانشجویانی که بنا به دلایل شخصی اصرار به برگزاری جلسه دفاعیه به صورت مجازی دارند، در صورت تأیید استادان راهنما و گروه آموزشی و دانشکده مربوطه می توانند از ۳۰ فروردین، نسبت به برگزاری جلسه دفاعیه به صورت مجازی، درخواست خود را ارائه دهند.

کلمات کلیدی: اطلاعیه، دفاعیه، پایان نامه، معاونت آموزش و تحصیلات تکمیلی، دانشگاه سوره