به گزارش روابط عمومی دانشگاه سوره، روسای دانشکده های معماری، هنر و فرهنگ و ارتباطات، اعضای هیأت علمی و مدیران گروه های آموزشی به نمایندگی از طرف حدود ۵٠٠ نفر استادان مدعو دانشگاه، طی زحمات چند ماهه دکتر محمدحسین ساعی رییس دانشگاه سوره، در روزهای پایانی سال ۹۸ تقدیر و تشکر کردند. متن تقدیرنامه به شرح ذیل است:

رئیس محترم دانشگاه سوره؛
 برادر گرامی جناب آقای دکتر محمدحسین ساعی

با سلام و آروزی توفیق خدمت روزافزون؛
بر خود واجب می دانیم علیرغم مدت زمان کوتاهی که بر مسند ریاست دانشگاه سوره نسشته اید، به پاس فعالیت های ارزنده و احساس تعلقی که به این دانشگاه، اعضای هیأت علمی، همکاران و مدیران آن داشته و دارید، قدردان شما باشیم. سال 1398 را در حالی به پایان می بریم که جامعه ایران با گذر از بسیاری ناملایمات و سختی های سیاسی و اقتصادی، در التهاب و بحران اپیدمی ناخواسته ای درگیر است و بار دیگر قرار است تا با همدلی، همّت جمعی و جهادی همگانی، حماسه ای دیگر بیافریند. در این میان هیچکدام از ما وظیفه معلّمی و هدف اصلی خود در سنگر علم و دانش را فراموش نکرده و رسالت فرهنگی و هنری را مهمّ ترین آرمانی می دانیم که بر دوش داریم. خوشحال و خرسندیم که در این مسیر سکان دار و سربازی صدیق، جوان، اندیشمند و با انرژی چون شما در صف اوّل این جهاد ایستاده و افق های دوری را برای خانواده سوره ترسیم می کند. از خداوند منّان برای تمامی آرزوهای بزرگ و تلاش های سازنده ی شما توفیق دستیابی را خواستاریم و به شما اطمینان می دهیم که در این راه با تمام توان و قدرتی که طی این سال ها تجربه کرده ایم، در کنار شما و همراه شما خواهیم بود. آخرین دستور ارزشمندی که بار دیگر آبرو و اعتبار سوره را نزد استادان مدعو دانشگاه افزود، پرداخت زود هنگام و به موقع حق التدریس ها در روزهای پایانی سال بود که نویدی برای احترام به احساس مسئولیت و انتقال دانشی است که سال هاست از سوی مدرسین مدعو به بقای سوره کمک نموده است. لازم می دانیم تا به نمایندگی از طرف تمامی استادن مدعو دانشگاه سوره از این اقدام شایسته شما (که در میان تمامی مراکز آموزش عالی مثال زدنی است)، قدردانی کرده و از حضرت ولی عصر(عج) توفیق، سعادت و سلامت شما و دیگر همکاران حوزه ریاست به خصوص معاون محترم آموزش و معاون محترم اداری- مالی را آرزو نماییم.

رؤسای دانشکده های هنر، معماری، فرهنگ و ارتباطات
مدیران گروه های آموزشی و اعضای هیأت علمی
( به نمایندگی از طرف حدود 500 نفر استادان مدعو سوره)

کلمات کلیدی: تقدیر و تشکر، همکاران، محمدحسین ساعی، رییس دانشگاه سوره