به گزارش روابط عمومی دانشگاه سوره، دانشکده فرهنگ و ارتباطات دانشگاه باتوجه به آغاز تعطیلات نوروز و وجود بحران ویروس کرونا، از دانشجویان جهت شرکت در «پویش معرفی کتاب در تعطیلات کرونا_نوروزی» دعوت به عمل آورد.
متن فراخوان به شرح ذیل است:
🌸با سلام و تبریک به مناسبت فرا رسیدن سال نو خدمت شما دانشجویان گرامی:

دانشکده فرهنگ و ارتباطات دانشگاه سوره از شما دانشجویان گرامی جهت شرکت در "پویش معرفی کتاب در تعطیلات کرونا_نوروزی" دعوت به عمل می آورد.
در این پویش می توانید بهترین و ارزشمندترین کتاب های مورد علاقه خود را به ما معرفی کنید.
"امّا" در قالب و شکلی جدید شما دانشجویان می توانید زیباترین واثربخش ترین قسمت کتاب خود را درقالب ویدئو، صدا(وُیس) و پادکست برای ما ارسال کنید.

🔹️راه های ارسال آثار شما عزیزان به شرح ذیل می باشد:

1⃣ ارسال آثار به بخش خصوصی(دایرکت) صفحه اینستاگرام دانشکده فرهنگ و ارتباطات سوره .

farhang_ertebatat.soore@

2⃣ ارسال آثار به سرپرست(ادمین) کانال های دانشکده در پیام رسان های ایتا و تلگرام که در توضیحات صفحه اینستاگرام درج شده است .

Meisam_Yousefi_S@

🔸️ ضمناً، جهت ارسال ویدئو،
 صدا و پادکست هایتان تا پایان ۲۰ فروردین ماه ۹۹ مهلت دارید.
⭐️ و در پایان به برترین های معرفی کننده کتاب جوائزی تعلق خواهد گرفت.

#دانشکده_فرهنگ_و_ارتباطات_دانشگاه_سوره📚
__
#فرهنگ_و_ارتباطات_سوره
#کتاب_خوب_معرفی_کنید