به گزارش روابط عمومی دانشگاه سوره و به نقل از معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه در خصوص دانشجویانی که آمادگی دفاع از پایان نامه خود را دارند، لازم به ذکر است که با توجه به اعلام تعطیلی کلاس های آموزشی دانشگاه در هفته آتی(10 اسفند تا اخر هفته)، دانشجویانی که تمایل به دفاع از پایان نامه خود در موعد مقرر دارند می توانند با هماهنگی مدیر گروه خود و رعایت شرایط زیر اقدام به برگزاری جلسه دفاع نمایند.
۱-  دانشجو می تواند حداکثر  دو مهمان برای حضور در جلسه دفاع به همراه داشته باشد.
۲_  هر گونه پذیرایی در جلسه دفاعیه ممنوع است و دانشجویان محترم در این خصوص اقدامی ننمایند.
۳-هماهنگی حضور استاد راهنما، استاد مدعو و.... با مدیر گروه خواهد بود.
همچنین به جهت رعایت سلامتی دانشجویان و همزمان با تعطیلی دانشگاه، دانشجویانی  که تمایل به دفاع از پایان نامه خود ندارند، می توانند بدون ثبت نام و سنوات، در فروردین و اردیبهشت سال ۹۹ نسبت به برگزاری جلسه دفاعیه ( با هماهنگی مدیر گروه خود) اقدام نمایند.
بدیهی است در صورت دفاع در ماه های فروردین و اردیبهشت ۹۹ ، تاریخ دفاع، اسفند ۹۸ در گواهی فراغت از تحصیل لحاظ خواهد شد.

کلمات کلیدی: دانشجویان، دفاع از پایان نامه، هیات علمی، استاد راهنما، دانشگاه سوره