جلسه مورخ 1398/11/07  در ساعت 10 با حضورریاست دانشکده جناب آقای دکتر حسن اصانلو و اعضای هیات علمی وکلیه اساتید دانشکده در سالن اجتماعات برگزار گردید .ریاست محترم دانشکده ضمن خیر مقدم به اساتید ، نیمسال اول تحصیلی 99-98 را پربار و پر انگیزه جهت دانشجویان تلقی نمودن با توجه به تعهد خدمت و دانش اساتید مجرب و کارآمد در راستای تربیت دانشجوی متعهد و کارآمد ، تشکر و قدردانی ویژه ای نمودن ، همچنین ضمن تبریک شروع نیمسال دوم تحصیلی 99-98  نسبت به یادآوری مجدد دستور العمل های معاونت محترم آموزشی دانشگاه در خصوص اساتید محترم و دانشجویان جهت پیشبرد اهداف آموزشی و تعالی شکوفایی هر چه بهتر گفتگو و ترم پیش رو را با آرزوی موفقیت و کسب درجات علمی و پزوهشی  دانشگاه سوره و گروه معماری و شهرسازی  برای اساتید محترم آرزومند شدند . اساتید نیز تشکر و قدردانی خود را نسبت به برگزاری جلسه جهت آشنایی و تعامل  با یکدیگر اعلام نموده و خواستار برگزاری اینگونه جلسات در فواصل مختلف از ریاست دانشکده گردیده و نسبت به پیشنهاد طراحی سایت جهت بارگزاری سوابق علمی و تحصیلی اساتید تصمیم گیری نموده و ریاست دانشکده از پیشنهاد ابراز شده استقبال و قول پیگیری و همکاری را اعلام داشتند.

کلمات کلیدی: جلسه ریاست دانشکده معماری با کلیه اساتید