به گزارش روابط عمومی دانشگاه سوره، مسابقه استارتاپی ذوق، یك رویداد حمايتی از ايده های برتر در حوزه سرمايه گذاری، كسب و كار، كار تيمی، و توسعه برگزار می شود.

در این برنامه شركت كنندگان مشتاق و با انگیزه ای از برنامه نویسان، مدیران تجاری، عاشقان استارتاپ، بازاریاب ها و طراحان گرافیك گردهم می آیند تا در مدت 54 ساعت، ایده هایی را مطرح و با تشكیل گروه، آن را اجرا كنند.

گفتنی است اين مسابقه با مشاركت دانشگاه سوره، سازمان رفاه و خدمات و مشارکت های اجتماعی شهرداری تهران، شهرداری منطقه 10، شركت دانش بنيان ايده پردازی ذوق و شتاب دهنده ذوق برگزار مي شود و علاقمندان تا 13 بهمن ماه 1398 مهلت دارند تا در اين مسابقه شركت كنند.

کلمات کلیدی: استارت آپی ذوق، کسب و کار، سرمایه گذاری، شهرداری منطقه 10، دانشگاه سوره