به گزارش روابط عمومی دانشگاه سوره در راستاي تعامل و همكاري براي تحقق اهداف آموزشی و پژوهشی و توسعه همکاری های مشترک در زمینه تولید انیمیشن، بازی و جلوه ویژه دیجیتال نشست مشترک مسئولین دانشگاه سوره با مرکز نوآوری و شتابدهی رایمون مدیا در دفتر ریاست دانشگاه برگزار گردید.

در این دیدارکه برخی از مسئولین دانشگاه نیز شرکت داشتند؛ محمد حسین ساعی رییس دانشگاه سوره در خصوص ایجاد مرکز شتابدهی در دانشگاه و همکاری مشترک با شرکت رایمون  در جهت توسعه همکاری های آموزشی، پژوهشي و اجرایی في ما بين  و همچنین عقد تفاهم نامه توضیحاتی ارائه دادند و سپس آقای سید مهدی جوادی مدیر عامل و عضو هیأت مدیره رایمون مدیا توضیحاتی در خصوص کارکردها، ویژگی ها و امکانات شرکت بیان کردند.

در ادامه گفتگو مقررشد هیأتی از اساتید دانشگاه از این شرکت بازدید نمایند و نسبت به تشکیل کارگروه های فنی و تخصصی اقدام عملی نمایند تا دانشجویان سوره بتوانند در راستای تفاهم نامه برای  تولید محصولات خود از امکانات شرکت بهره مند شوند. این جلسه  با امضای تفاهم نامه مشترک  به پایان رسید.

کلمات کلیدی: نشست مشترک- مسئولین دانشگاه سوره - مرکز نوآوری و شتابدهی رایمون مدیا