به گزارش روابط عمومی دانشگاه سوره در سومین روز دوسالانه دانشجویی دستان، کارگاه تخصصی سرامیک تحت عنوان بدنه های ویژه و قابلیت های آن در سرامیک هنری توسط صادق باقری بصورت تئوری و عملی برگزار گردید. ایشان کارگاه خود را با مباحث تئوری طبقه بندی سرامیک­ ها، مواد اولیه، نحوه ادغام این مواد و چگونگی ساخت بدنه ­های گوناگون آغاز کردند و در ادامه با ساخت چند فرمول بدنه مطالب خود را بصورت عملی آموزش دادند. سپس با نمایش فیلم­ هایی از چگونگی ساخت این فرآیند بصورت مکانیکی و مکانیزه در واحدهای صنعتی و کارگاه ­های بزرگ و تجاری حاضران در جلسه را دعوت به بررسی و مقایسه بدنه ­هایی ساخت خودشان کردند و در آخر این کارگاه با پاسخگویی به سوالات پایان یافت.

کلمات کلیدی: برگزاری کارگاه تخصصی - صادق باقری-بدنه های ویژه و قابلیت های آن در سرامیک هنری- دانشکده هنر-دانشگاه سوره- گروه صنایع دستی