دربخش سخنرانی های جشنواره دوسالانه دانشجویی دستان، نشست تخصصی استاد عباس اکبری با موضوع شاه کوره، داستان کشف و مرمت یک کوره در کاشان روز شنبه 7 دی 98 درتالار اجتماعات دانشگاه سوره برگزار شد.

مهران هوشیار معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه سوره ضمن خوشامدگویی و قدردانی از استاد عباس اکبری، از ایشان دعوت کرد تا سخنرانی را آغاز کنند.

عباس اکبری نیز با توضیحاتی درباره ی نحوه ی اطلاع از پیدا شدن کوره ای در کاشان سخنرانی خود را آغاز نموده و با اشاره  به وجه تسمیه  شاه کوره، به مذاکراتشان با کاشفان کوره و تصاویری از ابتدای شروع پروژه در حدود 20 سال پیش سخنان خود را ادامه دادند.

استاد اکبری ضمن نشان دادن تصاویری از خانه ، آتش دان و کوره، به آسیب هایی که به آن وارد شده پرداختند.

ایشان با تاکید بر صحت سخنان آندره گدار در سال های دور، سخنان خود را به پایان رساندند و در انتها به سوالات شرکت کنندگان پاسخ دادند.

کلمات کلیدی: نشست تخصصی - عباس اکبری -موضوع شاه کوره -کشف و مرمت یک کوره در کاشان- جشنواره دوسالانه دستان- دانشگاه سوره