منتظر باشید تا صفحه کامل بارگذاری شود
غیرفعال کردن حالت بارگذاری
×

مشاهده خبر

 یکی از دروس گروه نمایش درس فرهنگ  و ادبیا ت عامه  می باشد که در ترم جاری، این درس توسط  خانم الهام ذوالفقارییان  از استادان گروه نمایش برای دانشجویا ن ادبیات نمایش ورودی 98 برگزارمی گردد.

هدف این درس آشنایی با  فرهنگ های مختلف ایران در زمینه  پخت غذای محلی  است. در  ارائه عملی این درس حدود 60 نفر از دانشجویان این کلاس اقدام به پخت غذاهای محلی نقاط مختلف ایران  کرده و در روز یکشنبه 8 دی ماه  از ساعت 12 الی 14 در حیاط  دانشکده هنر دست پخت های خود را ارائه خواهند داد.



اشتراک در:

کلمات کلیدی: پیشینه غذاهای محلی در فرهنگ عامه- دانشگاه سوره- گروه نمایش

نظر خود را بنویسید