به گزارش روابط عمومی دانشگاه سوره  و به مناسبت هفته پژوهش نشست «فضای مجازی و سواد رسانه ای در ایران»  در دانشکده فرهنگ و ارتباطات برگزار شد. در این  نشست دکتر موسویان رئیس مرکز توسعه فناوری اطلاعات و رسانه های دیجیتال وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با بررسی جایگاه فضای مجازی در عصر کنونی و وضعیت آن در ایران به بحث سواد رسانه ای در این حوزه پرداخت.

اجزای تشکیل دهنده فضای مجازی، دسته بندی وب و معرفی هر کدام از وب ۱ تا وب ۵ ، اینترنت اشیا، ویژگی سواد رسانه ای مناسب برای استفاده از هر کدام از وب ها، سواد مجازی، جایگاه سواد مجازی در ایران از مباحث کلیدی ایشان بود.

این نشست با حضور استادان و دانشجویان رشته روابط عمومی و روزنامه نگاری برگزار شد.

کلمات کلیدی: نشست سواد رسانه ای در ایران- دانشکده فرهنگ و ارتباطات- دکتر موسویان- دانشگاه سوره