محمد حسین ساعی رییس دانشگاه سوره طی حکمی شهریار زرشناس را به عنوان مشاور علمی رییس  منصوب کرد. متن حکم به شرح ذیل می باشد.

استاد فرزانه؛ جناب آقای شهریار زرشناس

با سلام و عرض احترام؛

نظر به روحیه علمی و سال ها تجربه حضرتعالی در حوزه های مختلف آموزشی و پژوهشی در مراکز متعدد، به موجب این حکم شما را به عنوان «مشاور علمی رئیس دانشگاه سوره» منصوب می کنم.

امید است با مشارکت فعال شما در این سمت، طرح تحول جدید دانشگاه سوره، طراحی رشته های جدید، بازنگری رشته های قدیمی، دعوت از استادان برجسته، دانشمند و انقلابی، برقراری ارتباط موثر علمی با دانشجویان و مانند آن به سرانجام مطلوب رسیده و در نهایت نام و نشان دانشگاه سوره در مسیر اساسنامه خود، در اوج اعتلاء، بدرخشد.

دوام توفیقات حضرتعالی را در این مسئولیت مهم، از خداوند متعال، زیر سایه حضرت بقیه الله الاعظم ارواحناله الفداء خواستارم.

محمد حسین ساعی

کلمات کلیدی: شهریار زرشناس- مشاور علمی- دانشگاه سوره - انتصاب