به گزارش روابط عمومی دانشگاه سوره، مراسم سوگواری رحلت پیامبر اکرم (ص) و شهادت امام حسن و امام رضا(علیهماالسلام) در دانشکده فرهنگ و ارتباطات دانشگاه سوره برگزار شد.

در این مراسم ضمن برگزاری نماز جماعت، حجت الاسلام دهقانی به بیان مطالبی در مورد اهمیت ماه صفر و روضه آخر این ماه در زنده نگه داشتن اسلام و انقلاب پرداخت.

وی در ادامه به ویژگی ارتباطی فرهنگی پیامبر اکرم (ص) در برخورد با مخاطبان مختلف از دوستان تا دشمنان اشاره کرد و نقش این دو امام معصوم را در ترویج دین مبین اسلام یادآور شد.

قرائت زیارت عاشورا توسط محسن سلیم از دانشجویان کارشناسی ارشد مدیریت رسانه و نوحه سرایی توسط محمد صنیعی از دانشجویان دانشگاه صنعتی شریف برنامه پایانی این مراسم بود.

این مراسم به همت جمعی از دانشجویان دانشکده فرهنگ و ارتباطات دانشگاه سوره و با حضور مسئولان، اعضای هیئت علمی، کارکنان و دانشجویان در نمازخانه دانشکده برگزار شد.

کلمات کلیدی: مراسم سوگواری آخر ماه صفر در دانشکده فرهنگ و ارتباطات برگزار شد