*** کارگاه امنیت فناوری اطلاعات در رسانه با حضور  دانشجویان رشته روابط عمومی و روزنامه نگاری در دانشکده فرهنگ و ارتباطات دانشگاه سوره  برگزار شد.

در این کارگاه دکتر سید روح الله میرحسینی مدرس این کارگاه با تببین جایگاه فناوری اطلاعات و فضای مجازی در عصر کنونی، به مباحث امنیت آن در رسانه ها پرداخت.
در این کارگاه جایگاه امنیت فضای مجازی، چرایی و چیستی امنیت فناوری در رسانه ها و خبرگزاری ها،  حفظ حریم داده ها و اطلاعات در رسانه، هوش مصنوعی، دیتاماینیگ  و داده کاوی پرداخته شد.
در این کارگاه دانشجویان با جایگاه فناوری اطلاعات و نحوه استفاده آن در رسانه ها و نظارت این داده هاآشنا شدند.
هدف از برگزاری این کارگاه آشنایی دانشجویان با فناوری های جدید ارتباطی و استفاده از ان در زندگی شخصی و حرفه ای بوده است.

کلمات کلیدی: سوره، فرهنگ، کارگاه