به گزارش روابط عمومی دانشگاه سوره، به مناسبت سالروز شهادت امام حسن مجتبی (ع) مراسم سوگواری با حضور دانشجویان در حیاط ساختمان مرکزی دانشگاه سوره برگزار شد.
 دکتر علی صدرا سخنران این مراسم با اشاره به حدیثی از حضرت علی (ع) مبنی بر اینکه «ابتدای دین معرفت است» گفت: کسی که به خدا معرفت دارد خشیت پیدا می کند و به دنبال معرفت، محبت رقم می خورد و پس از محبت، مودت و در نهایت اطاعت شکل می گیرد.
وی با بیان اینکه تکلیف اول ما معرفت و شناخت است و پس از آن محبت بنیادین شکل می گیرد افزود: مودت در اینجا به معنای ابراز علنی و عملی محبت است و وظیفه ما نسبت به اهل بیت (ع) مودت و متعاقب آن اطاعت است.
صدرا در همین زمینه گفت: زمانی اطاعت شکل می گیرد که عملی با آگاهی، اراده و شوق انجام شود.
وی با اشاره به حدیثی از امام حسن (ع) که فرمودند حرص، حسد و تکبر انسان را هلاک می کند گفت: کبر باعث از بین رفتن دین می شود و مشکل ابلیس هم همین بود.
این استاد دانشگاه افزود: حرص دشمن جان آدمی است و حضرت آدم از همین ناحیه ضربه خورد و حسد ریشه همه بدی هاست و قابیل به همین دلیل هابیل را کشت.
در پایان این مراسم حاج امیر عباسی به مدح و اقامه عزای اهل بیت (ع) پرداخت.

کلمات کلیدی: وظیفه ما نسبت به اهل بیت (ع) مودت و متعاقب آن اطاعت است